ESCRS’de Türk İmzası

Dünyanın göz sağlığı alanındaki en önemli etkinliklerinden biri olan Avrupa Katarakt ve Refraktif Cerrahi Derneği’nin (ESCRS) 34. Kongresinde; trifokalite (üç fokus) ve Enhanced Depth of Focus (Arttırılmış Fokus Derinliği) teknolojilerinin aynı optikte birleştirilmesiyle dünyada ilk defa VSY Biotechnology tarafından Türkiye’de geliştirilen göz içi lenslerine yönelik bir sempozyum düzenlenecek.
VSY Biyoteknoloji ve İlaç San. A.Ş. - Basın Bülteni - 02 Eyl, 2016, 21:35

Avrupa Katarakt ve Refraktif Cerrahi Derneği’nin 34. Kongresi 10- 14 Eylül 2016 tarihleri arasında Danimarka’nın başkenti Kopenhag’daki Bella Center Kongre Merkezi’nde düzenleniyor. Dünyadan yaklaşık 8 bin katılımcının bulunacağı kongrede, Türkiye’den VSY Biotechnology de yer alacak.

VSY Biotechnology yetkilileri, ESCRS’deki standında ziyaretçileri ağırlarken önemli bir sempozyuma da ev sahipliği yapacaklar. VSY Biotechnology tarafından düzenlenecek olan “Acriva ReviolUD Tri-ED: Trifokal EDOF Teknolojisi ile Sürekli Kesintisiz Görüş” konulu Uydu Sempozyumu’nda dünyanın önde gelen göz hekimlerinden moderatör ve konuşmacılar bulunacak. İtalya’dan Dr. Roberto Belluci, İspanya’dan Dr. Francisco Poyales moderatör koltuğunda yer alacaklar. Çek Cumhuriyeti’nden Dr. Pavel Stodulka, Belçika’dan Dr Johan Blanckaert ve Slovenya’dan Dr. Marko Hawlina ise sempozyumun konuşmacıları arasında.

VSY Biotechnology CEO’su Dr. Ercan Varlıbaş, ESCRS 2016’nın dünyadaki meslektaşları ile biraraya gelme, göz alanındaki son teknolojileri tanıma ve tanıştırma açısından çok önemli bir organizasyon olduğunu belirterek, Türkiye’den çok sayıda ziyaretçiyi de ESCRS’de görmekten mutluluk duyacağını dile getirdi.

Görseller

Büyüt
Büyüt
Büyüt

VSY Biyoteknoloji ve İlaç San. A.Ş. Diğer Basın Bültenleri

Bülteni Oku
07 Ara, 2019 Sağlık

Dr. Ercan Varlıbaş;  ‘Sağlığın Gelişimine 30 Yılı Aşkın Sürelik Meslek Hayatları Boyunca Kesintisiz Katkı Sağlayan Kişi Ödülü’nü Kazandı

VSY Biotechnology Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ercan Varlıbaş, Sağlık Gönüllüleri Türkiye Derneği tara...

Bülteni Oku
26 Eki, 2019 Bilişim/Teknoloji

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank: “VSY Biotechnology gibi firmalara ihtiyacımız var”

TC. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bir otomobil ihracatından daha fazla katma değer sağl...

Bülteni Oku
08 Haz, 2017 Eğitim

Avrupa’nın giriş kapısına uzanan stratejiler

VSY Biotechnology’nin başarı hikâyesinin irdelendiği “Avrupa’nın Giriş Kapısına Uzanan Stratejiler“...

✔ kopyalandı

PR çalışmalarınız ve markanız için doğru planı seçin

Yerli ve yabancı markaların PR çalışmalarını güçlendirmek için
neden BasınOdam kullandığını keşfedin.

Paketleri İnceleyin